Kontakt oss

Dersom det er noe du ikke finner svar på gjennom vår side kan du ta kontakt gjennom å fylle ut skjemaet under. Om spørsmålet du har dreier seg om forsikringen og hva den dekker eller lignende, bør du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap for å få et godt svar.

Kontakt

10 + 8 =

Faq

Hva dekker en ATV forsikring?
Hvor god dekningsgraden er på ATV forsikringen vil avhengig av hvor godt du ønsker å forsikre den og hvor mye du er villig til å betale for en forsikring. Her kan du velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kaskoforsikring, men ansvarsforsikring er minsteforsikringen som er lovpålagt. Ytterligere dekning er frivillig, men anbefalt.
Hva koster forsikring av ATV?
Forsikringspremien på ATV forsikringer varierer naturligvis etter hvilken dekningsgrad du velger, men også mellom forsikringsselskapene og hvor høy eller lav egenandel du setter. For å sikre deg en god pris bør du altså sammenligne flere forsikringsselskaper og deres pristilbud. Dette kan du gjøre raskt og enkelt gjennom vår tjeneste. Det er bare å fylle ut skjemaet under.

Finn pris på ATV-forsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!